Strategie

Strategie

Tijdens dit onderdeel gaan we in co-creatie de kern van je merk, die reeds inherent aanwezig is, uit de schaduw halen. Doorheen de seizoenen willen we je bedrijf resoluut beter leren kennen. Wat drijft je? Hoe maakt je onderneming of organisatie het verschil? Strategisch brengen we je merk, dat reeds onder de oppervlakte dobbert, klaar en duidelijk in tekst op papier. “There were the sun comes out.” Vanuit dat verhaal vertrekken we voor we aan de tekentafel gaan zitten om jouw branding visueel op papier te brengen.
Vóór de uitwerking van je merkidentiteit

Name branding

Merknaam en baseline

merkstrategie

Voor we je merk vormgeven duiken we eerst in het DNA van je onderneming.
Na de uitwerking van je merkidentiteit

merktraining

De hele boite meekrijgen? Dan komen wij jouw team informeren over het waarom en gebruik van de nieuwe branding.

merkevolutie

We volgen de evolutie van je merk op op een vastgelegde datum.

merkidentiteit

merkidentiteit

Een doordachte branding die alle aspecten van een visuele en verbale identiteit omvat, is essentieel voor een merk om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen. We creëren niet enkel een logo maar nemen alle aspecten van een merk onder de loep. Op zoek naar een playfully profound merk? Wij halen je merk uit de schaduw, zowel op visueel als verbaal vlak en blijven weg van de veilige optie.

visuele identiteit

Brandings — logo en huisstijl, art direction, huisstijlelementen, typografie, illustraties, iconen, brandbook
Campagnes — art direction, campagnenaam en slogan
Fotografie — art direction en draaiboek
Video en animatie — art direction, script, draaiboek

verbale identiteit

Tone of voice, quotes, merknamen en baselines

merkimplementatie

merkimplementatie

Na de strategie en bepaling van je visuele identiteit starten we met de uitrolling van je merk op verschillende dragers. Nu begint je branding te leven zodat de herkenbaarheid van je merk optimaal wordt uitgedragen. We begeleiden je doorheen de mogelijkheden, van huisstijlinspiratie tot drukbegeleiding en ontwerp.

digital

Website, webdesign, web developmentSocial media designsVideo en animatieDigital designs

Print

Print mediaMerchandiseBook and magazine designPackaging designSignalisatie

off the beaten track

projecten op maat

Project
management

Project
management

See You In Spring agency gaat voorbij het grafische denk- en doewerk. Reken op een totaalbegeleiding en consistente projectopvolging van je project. Ook al is het intense proces van een merktransformatie voor jou nog onontgonnen terrein, we gidsen je met de nodige fun doorheen dit grafische landschap en laten je thuisvoelen op een plek waar je nog nooit bent geweest.

we get things done

PlanningenDrukkersserviceCommunicatie met partners en leveranciersMatchmaking met externe partners

ready for something
new under the sun?

book a meeting

van strategie tot implementatie

een stapsgewijze co-creatie

    1 — start of the season: kennismaking

We leren elkaar kennen viavia, digitaal, bij ons kantoor, bij u op kantoor of op café. Wanneer je nieuwsgierig bent naar meer maken we een vrijblijvende offerte op maat op.

    2 — zaaien: traject uitstippelen

We maken een planning op voor het ganse traject. Deadline? Jij weet exact wanneer je kan lanceren. We reiken de nodige input, offertes, planningen en informatie aan op een overzichtelijk platform waar je steeds alles terugvindt.

    3 — groeien: het denk- en tekenwerk

Afhankelijk van je traject gaan we van start met een workshop, gesprek of brainstorm. “There were the sun comes out.” Vanuit dat verhaal vertrekken we om jouw project visueel op papier te zetten. In co-creatie brengen we, na het babbelen en denken, je merk in beeld.

    4 — voeden: de uitrolling

We kijken wat er nodig is om je merk uit te dragen. Bij welke implementaties moeten we partners met andere expertises betrekken? Welke dragers zijn nodig? Website, drukwerk, een campagne... We zorgen bij elk nieuw proces voor een gestroomlijnde verwerking.

   5 — water geven: WAAR LIGGEN DE NODEN?

Ook lang na de ontwikkeling van je branding blijven we je gidsen in de implementatie van je merk. Onze deur staat altijd open. Niet enkel om een opdracht te droppen maar we gaan ook terug mee rond de tafel zitten om te kijken waar je merk nood aan heeft in een alsmaar sneller evoluerende markt.

vele mensen gingen je voor.bekijk hier hun traject