Opdrachtgever
Engelhof
Diensten
merkidentiteitwebsitedrukwerkillustraties
Met onze laarzen aan en vol enthousiasme trok See You In Spring de grens over om in Middelharnis (NL) deze hemel op aarde te bezoeken. Regeneratieve boerderij Engelhof biedt pakketten aan met smaakvolle en voedingsrijke seizoensgroenten, -fruit en kruiden. En dat allemaal gekweekt op een bodem waar geen kunstmest of (chemische) bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Het idee dat groenten er perfect moeten uitzien? Dat wilden we met deze branding aankaarten.
De illustraties in de branding zijn geïnspireerd op de imperfectie van groenten. Met dit merk benadrukken we dat biologische teelt deel uitmaakt van het dagelijkse leven en dat imperfecties de norm zijn in de natuur. Engelhof is een boerderij die groeit en de branding groeit mee. Zo ontwikkelden we tal van illustraties waarmee Engelhof kan communiceren naar hun doelgroep: de lokale gemeenschap. Wordt er een nieuw product aangeboden? Dan volgen de nodige nieuwe illustraties. Vanuit de principes van de regeneratieve landbouw werkt Edwin samen met de natuur. Compost en handmatige bewerking vormen de basis. Zo kan het bodemvoedselweb zich optimaal ontwikkelen, want naast regenwormen en insecten doen bacteriën, schimmels en andere organismen immers al het werk. Nieuwe tekeningen voor deze micro-organismen? De natuur vraagt, wij draaien! Engelhof is een boerderij in beweging en dat vraagt om een dynamische merkaanpak. See You In Spring ging op zoek naar de juiste partners voor fotografie en copy om het merk optimaal als één geheel naar voren te laten komen.
Web development door Studio CalypsoCopy door Yana PannecouckeFotografie door SPOT-ON VisualsPortfoliovideo's door Jorien Simons